Het Corona virus; BRC Kennemerland 100% dicht t/m 31 mei

Beste BRC’er,

Momenteel komen er vanuit vele kanten berichten over het Corona virus inclusief maatregelen om verspreiding tegen te gaan. BRC Kennemerland volgt deze berichtgeving nauwgezet en via deze site en de BRC app-groep blijven we jullie geregeld informeren.

De actuele status is dat BRC Kennemerland tot en met 31 mei 100% op slot is. Er zijn in deze periode geen trainingen in welke vorm dan ook, er zijn geen wedstrijden (ook niet landelijk) en er zijn geen trainingskampen. Dit geldt voor alle categorie├źn van de jeugd tot aan de veteranen, jongens en meisjes. Ook de gezamenlijke zaterdagmorgentrainingen olv Fred Pronk/Jeroen Visser gaan niet door. Met deze besluiten volgen wij exact de richtlijnen van zowel het RIVM als de KNWU.

Zijn er updates hierop dan worden deze via de site, de app en eventueel een extra nieuwsbrief gepubliceerd. Voor vragen mail; redactie@brckennemerland.nl

Ondanks deze tegenvaller wensen we jullie een goed en gezond voorjaar toe en we hopen dat we snel weer terugkeren naar een normale situatie.

Mvrgr.,
Het bestuur en de redactie van BRC Kennemerland.

Hierbij een aantal nuttige links voor meer informatie. Ons advies; blijf deze volgen;

Laat een bericht achter