Vuurlinie competitie

BRC Kennemerland en DTS Zaanstreek organiseren in de zomerperiode van 2024 de vuurliniecompetitie. Elke woensdagavond is er koers. De ene week op het parcours van DTS en de week daarop bij BRC Kennemerland. Kijk op de kalender waar de eerstvolgende wedstrijd is.

Wanneer?

Woensdagavond – Start om 19.00 uur

vanaf woensdag 5 april tot medio september.

Voor wie?

De wedstrijd is voor verschillende categorieën. De start is wel gezamenlijk, maar de categorieën sprinten op verschillende momenten af.  Let dus goed op voor welke categorie jij jezelf inschrijft.

Categorie A: Elite & Beloften, Junioren en Amateurs
Categorie B: Sportklasse & startlicentie
Categorie C: 50+ & Masters
Categorie D: Dames & Dames junioren, Nieuwelingen heren en dames

Let op: Categorie B en C sprinten tegelijkertijd af, maar worden apart geklasseerd. Punten voor categorie C tellen niet mee bij Categorie B en andersom.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen vooraf. Voor elke wedstrijd is er op de nieuwspagina een link te vinden waarmee jij je kan inschrijven voor de volgende wedstrijd. De inschrijving sluit om 10 uur ’s ochtends op de dag van de wedstrijd. Inschrijven is hierna niet meer mogelijk. Wees op tijd want aan elke wedstrijd kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen.

Voor het inschrijven heb je nodig:

  • Minimaal een KNWU-startlicentie
  • het 8-cijferige KNWU ID Nr.
  • het Chip of Transpondernummer (2 letters, 1 streep, 5 cijfers)
  • Het 6-cijferige Licentie Nr.
  • IBAN (voor het uitkeren van het prijzengeld)

Uitslagen

Uitslag op basis van de MYLAPS-transponder. Zonder transponder of niet goed werkende transponder kunnen we je niet in de uitslag opnemen. Controleer van tevoren of het abonnement van jouw transponder nog geldig is.

Klassement en Prijzen

  • Tijdens de hele competitie zijn er elke week punten te verdienen voor het klassement in jouw opgegeven categorie. Het klassement wordt wekelijks bijgewerkt en is te vinden op deze pagina.
  • Ook is er elke week prijzengeld te verdienen in de verschillende categorieën. Let op dat je goed je bankrekeningnummer  invult op het inschrijfformulier. Het prijzengeld wordt automatisch op je rekening gestort.
  • Aan het einde van de competitie zal de eindstand worden opgemaakt. Ook hieraan is een zeer interessante prijzenpot gekoppeld.