BRC Jeugd open zomercompetitie 2019

Woensdag 3 april gaan de (bijna) wekelijkse wedstrijden van de BRC Jeugd open Zomercompetitie 2019 weer van start. Zie voor precieze data de kalender.
De wedstrijden worden gereden op het parcours van BRC Kennemerland en zijn toegankelijk voor jongens en meisjes van categorie 1 t/m 7 met minimaal een basislicentie. Ook jeugdleden van andere wielerverenigingen zijn van harte welkom.

Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden, maar indien je alleen beschikt over een basislidmaatschap vragen wij wel een borg van 5 euro voor het rugnummer, dit omdat er sinds dit jaar geen fysieke basispas meer verstrekt wordt vanuit de KNWU.

Deelname is alleen toegestaan in de categorie waarin de renner volgens de KNWU categorie indeling hoort, zie KNWU – categorieindeling.
(Als de consul dispensatie heeft verleend om in een hogere of lagere categorie te rijden, dan geldt deze dispensatie ook voor de BRC jeugd openzomercompetitie. De brief van de consul moet als bewijs worden getoond.)

Groepsindeling:

• Groep A – Categorie 1 + 2 (rijden max 5 ronden)
• Groep B – Categorie 3 + 4 (rijden max 8 ronden)
• Groep C – Categorie 5 + 6 (rijden max 12 ronden)
• Groep D – Categorie 7 (rijden max 16 ronden)

De jury bepaald het aantal te rijden ronden.

Starttijd is 18.30 uur voor alle groepen.
Als eerste start groep D, daarna start groep C, daarna groep B en als laatste start groep A met tussen pozen van 20 á 30 sec.

Er wordt per groep een klassement bij gehouden. Zie klassement BRC jeugd Open Zomercompetitie 2019

En zie mylaps uitslagen Open Zomercompetitie 2019 per wedstrijd

Op de laatste wedstrijdavond op 18 september worden de eindprijzen, beschikbaar gesteld door het Wieler comité Heemskerk, uitgereikt. Hiervoor geldt dat er voor elke deelnemer een prijs is, dit kan zijn een eindprijs of een herinneringsprijs.

Zie ook BRC wedstrijd reglement open Zomercompetitie 2019

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter