Zondag 4 september 13:30 uur de eerste Kees van Velzen Cup bij BRC

Daar waar zondag 4 september de formule 1 bolides weer over het circuit van Zandvoort razen, is er wat kleiner bij BRC Kennemerland voor het eerst de handbikers-wedstrijd om de Kees van Velzen Cup. Door Corona werd hij nog een jaar uitgesteld, maar dit jaar starten we dit evenement dan toch echt om ervoor te zorgen dat Kees die zich zo inzette voor de belangen van de handbikers niet vergeten wordt.

Morgen om 13:30 uur is de start. Echte toppers komen naar BRC en rijden mee zoals oa Jetze Plat, Europees kampioen, Wereldkampioen,  Olympisch kampioen, Ironman en Paralympisch sporter van het jaar. Voor de Kees van Velzen Cup, maar ook voor BRC kennemerland een prachtig uithangbord!

Maar ook andere handbikers zullen er zijn om Jetze het leven zuur te maken. Mooi om die strijd van zo dichtbij te mogen aanschouwen en te zien hoe hard dit gaat. BRC helpt hier graag aan mee. De wedstrijden beginnen allemaal om 13:30 uur op het parkoers van BRC Kennemerland. De kinderen van Kees geven het startschot. Mooi wanneer jullie even de tijd pakken om te komen kijken.

Tot zondag!

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter