Yvette de Koning 2e bij Regiokampioenschap Zaanstreek

De kop is eraf! Althans, voor de renners en rensters die gisteren doorzetten en zich niet lieten afleiden door wind, regen en ander onheil.

Al kleurde het domein van de Zaanse Wielerclub DTS nog niet sjiek BRC-blauw deze middag, toch was er bij de dames een succesje te melden. Yvette Koning reed hier naar een prima 2e plaats. Podium dus.

“Het was weer even wennen zo tussen de wielen” aldus de altijd goed-gemutste kersverse inwoonster van Stompetoren. De Koning vervolgt; “ik heb de laatste tijd veel geschaatst en dan gaan die rondjes andersom. Dan is het wielerseizoen starten bij juist DTS (het enige parkoers in NL waar rechtsom gereden wordt, red.) even een uitdaging. In de eerste vijf ronden had ik echt moeite de goede kant van de brugleuning te pakken..”.

Dat het snel wende bewees Yvette want ondanks een machtige eindsprint moest ze alleen nog Isabel Tambach voor zich dulden. Yvette laat zien dat ze in vorm komt voor de Drentse 8 van Westerveld, haar eerste Omloop dit seizoen op 13 maart a.s.

Yvette vanuit de redactie alvast heel veel succes!

(foto volgt later)

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter