‘Winter’ trainingen BRC Kennemerland wekelijks een uitdaging

Een winter zonder kou, ijs en gladheid klinkt voor wielrenners als muziek in de oren. Echter wanneer deze winters in de toekomst vervangen gaan worden door winters met storm, regen, grijze luchten en vieze wegen dan is het de vraag of we niet van de regen in de drup komen. Het levert in ieder geval wel mooie verhalen op! Hieronder de verslagen van Fred en Arnout van afgelopen zaterdag.

Vandaag een bijzondere uitvoering van de BRC wintertraining. De volgende bikkels hebben allemaal de lange ronde gereden: Bram, Onno, Job, Jeroen, Walter, Arnout, Erik (Kleijn) en Fred. Het ene moment rij je 60. Het andere moment volle bak 18. En met een wel heul felle wind! Complimenten voor de aanwezigen. Geen verdere bijzonderheden. Job is klaar voor de ⭐ van Zwolle en Jeroen kampioen storm tegen fietsen. Nu dwars af in de zetel. Alleen die k.. fiets moet nog schoon 😝. Fred.

Eén van de zwaarste BRC-trainingen ooit. Windkracht 7-8, harken op het kantje, gesloopt door de BRC-beulen, hersenen die veranderen in een monolitische bol, het zuur hoopt zich op en kan geen kant op. Het is continue worstelen met de wind. De grijns op het gezicht van Job als hij (met bloedvorm) omkijkt, puur sadistisch. Maar dan komt de duinrand in zicht; beschutting dus even rust! Not. De heer Visser legt er nogeens driftig de pees op. De tank nu echt leeg. Spartelen om thuis te komen. Naar de vinkentering noemen we dat in het Noord Hollands, maar wat is dat wielrennen toch mooi! Arnout.

Dank voor julie mooie artikelen heren! De redactie.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter