Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie 2022 wedstrijd #9

De microfonist was er niet helemaal bij gisteravond bij de 9e wedstrijd van de Vuurlinie Competitie 2022 op het BRC parkoers. In het toch vrij overzichtelijk veld werd een verkeerde renner herkent die in zijn geheel niet in koers was! en bij de laatste finish werd nog net op tijd de juiste winnaar (Fred Pronk) met naam genoemd. Inmiddels is duidelijk wat het euvel is/was. Eigenlijk heel simpel,  gelet op de leeftijd van de microfonist is er sprake van een verminderde visuele bereikbaarheid. Er wordt aan gewerkt!

Overigens was dit het enige smetje op de steeds soepeler draaiende organisatie van de clubwedstrijden comités DTS en BRC. Een inkijk in de organisatie van clubwedstrijd anno 2022? Donderdag na de wedstrijd het nieuwe inschrijfformulier opstellen voor de komende wedstrijd online plaatsen en de nodige reclame via de sociale media en website van BRC en DTS verspreiden. Er kan worden ingeschreven t/m woensdag middag tot zo’n 6-7 uur voor de start. Voor de late beslissers is er dus woensdagochtend nog tot ongeveer 12 uur voldoende tijd om alsnog in te schrijven. Woensdagmiddag worden de inschrijvingen door Mr My Laps himself ingelezen in zijn softwareprogramma en in My Laps/Orbits op zijn laptop en worden de rugnummers afgegeven. Nog even overleg met de overige leden van club comités. Sommige wat eerder van het werk naar huis, misschien wat eten en dan snel naar het parkoers van DTS of BRC want je kunt de renners niet laten wachten. Op de inschrijftafel de rugnummers op volgorde van categorie klaarleggen. Degene die belast zijn met de uitgifte rekenen vervolgens (liefst per pin) de inschrijfgelden af en geven het rugnummer aan de renner. U begrijpt dat gelet op bovenstaande een beetje extra werk is als een renner zich alsnog via na inschrijving wil aanmelden. Maar extra vervelend is het als er renners zijn die zich hebben ingeschreven  en “zonder” afbericht wegblijven. De organisatie is dan tot vlak voor de start onzeker of hij of zij nog wel komt. Ondertussen is een deel van de vrijwilligers het parkoers aan het opbouwen, speakers ophangen en testen, finishdoek ophangen, hekken dicht en op slot, rondenbord klaarzetten  en de My Laps computer installeren. De wedstrijd kan beginnen. Na afloop opruimen een drankje maar dan snel en tevreden naar huis om rond  21.30 nog het opgewarmde avondeten naar binnen te werken. De volgende ochtend vroeg voor het werk de administratie inschrijfgelden verwerken en de betaalbatch van het prijzengeld opstellen en naar de bank versturen. Nog een klein verslagje en hup weer aan de voorbereiding voor de wedstrijd van volgende week woensdag. Leo, Ruud, Ria, Tamara en de EHBO’ers van BRC en Hans, René, Rob, Gré en ondergetekende hebben ieder zo hun taak in de organisatie en doen dat met veel plezier. Maar uiteindelijk gaat het wel om de koers en de renners en rensters want dat zijn de hoofdrolspelers.

Uiteraard werd er gisteravond ook gekoerst en verliep alles weer prima, Een mooie wedstrijd met maar weer eens allemaal winnaars

Uitslag wedstrijd 9 Vuurliniecompetitie 2022

Tussenstand Vuurliniecompetitie 2022

Volgende week 15 juni, de tiende wedstrijd van de DTS/BRC Vuurliniecompetitie 2022 bij DTS op Sportpark Kalverhoek. Start om 19.15 uur. Het online inschrijfformulier volgt vandaag nog online.

Comments:

  • Fred

    Alle credits voor de organisatie. En terecht om hier eens middels dit schrijven de aandacht op te vestigen. Dankzij jullie kunnen we wekelijks de strijd tegen elkaar aangaan. Hulde!!

    Beantwoorden 9 juni 2022 at 16:10

Laat een bericht achter