Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie 2021 wedstrijd #5

Prima koersweer bij de 5e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2021 gisteren. Een harde noordwester waardoor de koers op het parkoers van DTS zwaarder werd dan normaal met maar liefst 40 renners aan de start.

Voor de dames en de Nieuwelingen bleken de omstandigheden na een kwartier al behoorlijk zwaar. De een na de ander van categorie C moest het peloton laten gaan. Behalve Thomas Krijgsman die zich keurig in het peloton handhaafde en zelfs een aantal rondes in de kopgroep meezat. Thomas won dan ook de wedstrijd voor Jan van Schaik op 2 ronden en Susan Hartog op 3 ronden.

Bij categorie B (Sportklasse) was er wederom de strijd na 60 minuten en 3 rondes tussen de sterke Jeffrey van der Velden en Dieder Roubal, Dit keer trok Jeffrey aan het langste eind met een machtige eindsprint. De altijd attente Hans Schelvis werd derde

Bij de wedstrijd van Categorie A ontstond na een aantal pogingen een kopgroep van 6 renners die zich in de laatste ronde positioneerden voor de eindsprint. Van ver aangezet won Oscar van Wijk de eindsprint voor Raymond Splinter en Rick Veenhoven.

Volgende week 4 augustus de 6e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2021 wederom (!!) bij DTS, daarna ijs en weder dienende 2 x in Beverwijk. Hou de Sociale Media en website in de gaten de komende dagen voor de mogelijkheid tot inschrijving.

Uitslag vuurliniewedstrijd #5 Tussenstand klassement Vuurliniecompetitie 2021

 

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter