Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie 2021 wedstrijd #12

Met de laatste wedstrijd van gisteravond is de Vuurliniecompetitie 2021 afgesloten. Met een totaal aantal inschrijvingen van 500, wat neerkomt op een peloton iedere wedstrijd van ruim 40 renners  is de organisatie meer dan tevreden. De beide comités clubwedstrijden van ZWC DTS en BRC Kennemerland laten na al weer 7 jaar zien dat door organisatorische samenwerking tussen verenigingen er veel te bereiken valt op sportief organisatorisch gebied. Volgend jaar komt er zeker weer een ZWC DTS/BRC Kennemerland Vuurliniecompetitie 2022.

Compliment aan de renners, iedereen keurig op tijd gisteravond na de oproep van de organisatie de afgelopen dagen zodat we om 18.50 van start konden gaan

In de laatste Vuurlinie wedstrijd van het seizoen liet Collin Westbroek in Categorie C zien dat zijn vorm steeds beter is geworden dit seizoen. Sowieso zijn de Vuurliniewedstrijden een ideale opstap en training voor nieuwelingen naar Criteriums en klassiekers in den lande. Collin versloeg, ondanks een loszittend zadel,  Donny Hoogschagen en Daan de Jong in de sprint.

Bij de wedstrijd van Categorie B (Sportklasse) wederom een machtige eindsprint en dus winst voor Jeffrey van der Velden voor Michael van Son en René Nap.

In de slotwedstrijd een groot deelnemersveld bij de Elite & Beloften en Junioren renners (Categorie A). Marten Groeneveld door de microfonist steevast verwisseld met een andere renner haalde hier de winst naar zich toe voor Rick Veenhoven en Raymond Splinter. De gehele koers zeer aanvallend rijdende Stef Koning werd hier nummer 4.

Het zit erop voor dit seizoen. De Vuurlinie kampioenen 2021 zijn:

  • Thomas Krijgsman (Categorie C)
  • Jeffrey van der Velden (Categorie B)
  • Raymond Splinter (Categorie A)

Buiten de eeuwige roem worden de eindprijzen van de Vuurlinie competitie 2021 dit weekend verzonden. Categorie C: 6 eindprijzen, Categorie B: 10 eindprijzen en Categorie A: 8 eindprijzen

Uitslag vuurliniewedstrijd #12 Eindstand Vuurliniecompetitie 2021

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter