Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie 2021 wedstrijd #11

Onder bijzonder fraaie zomerse weersomstandigheden gisteravond weer 42 renners aan de start bij de 11e wedstrijd van de DTS/BRC Vuurliniecompetitie 2021 bij BRC Kennemerland in Beverwijk.

Na 10 ronden een valpartij waarbij 3 renners niet ongeschonden uit de strijd kwamen. Vooral bij Peter de Koster van DTS zag het er niet goed uit, maar ook Frank Röling en Bob Scholten van BRC Kennemerland konden met diverse schaafwonden de strijd niet meer vervolgen. De koers werd geneutraliseerd en zoals dat hoort dien je dan de regie verder over te geven aan de EHBO. Hulde en dank aan beide EHBO’ers gisteravond. Nadat Peter met een dienstdoende arts naar het ziekenhuis was gegaan, konden we de koers na 25 minuten weer vervolgen. Uiteraard korter dan we allemaal graag wilden, maar de duisternis komt in deze maand nu eenmaal steeds vroeger

Toch in alle categorieën genoeg strijd. In categorie C (Nieuwelingen en dames) zette Thomas Krijgsman maar weer eens een overwinning op zijn Vuurlinie Palmares. Colin Westbroek die dit seizoen in de Vuurliniecompetitie steeds meer progressie boekt werd 2e. Leuk om te zien die progressie van deze 1ejaars nieuweling. Daan de Jong legde beslag op de 3e plaats.

Bij de wedstrijd van Categorie B (Sportklasse) is niemand opgewassen tegen de eindsprint van Jeffrey van der Velden. René Nap (2e) , Dieder Roubal (3e) en Merih Hailemariam (4e) finishten in de sprint op gepaste afstand van Jeffrey.

De competitiestrijd bij de Elite & Beloften en Junioren renners (Categorie A) tussen Raymond Splinter en Fred Pronk ging gisteren onverminderd voort. Er schijnen zelfs combines te worden gesloten en we zagen zelfs een sprinttreintje. Maar waar twee vechten om een been ging Axel Koopman er mee heen in de sprint. Raymond Splinter werd 2e en Tom van den Kommer 3e

LET OP!!! Volgende week 15 september de 12e en laatste  wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2021 wederom bij BRC Kennemerland in Beverwijk. Hou de Sociale Media en websites in de gaten want er zijn wat aanvullende zaken van organisatorische aard te melden en natuurlijk de mogelijkheid tot inschrijving.

Tussenstand Vuurliniecompetitie 2021

 

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter