Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie 2021 wedstrijd #10

Weer een mooi veld van ruim 40 renners aan de start gisteravond bij de 10e wedstrijd van de DTS/BRC Vuurliniecompetitie bij DTS op Sportpark Kalverhoek. Onder de deelnemers slechts een dame. Ze was helemaal uit Voorschoten gekomen voor de Vuurlinie. Voor de niet aanwezige dames. De vuurlinie is echt voor iedereen!

Bij de wedstrijd in de wedstrijd van Categorie C (Nieuwelingen en dames) leek bij het uitkomen van de laatste bocht Thomas Krijgsman de winst weer voor zich te gaan opeisen. Volgens de kenners op het juryplatform zette hij echter de sprint te vroeg in waardoor hij vak voor de streep “stil viel” en Collin Westbroek met een uiterste krachtsinspanning zijn voorwiel net iets eerder over de streep drukte. Mooie wedstrijd mannen!

Bij de wedstrijd van Categorie B (Sportklasse) wederom het duel tussen tussen Jeffrey van der Velden en Dieder Roubal. Op de sprint van Jeffrey staat inmiddels geen maat en dat weet Dieder ook. Hij probeerde een aantal keer tijdens de wedstrijd weg te rijden maar kreeg of niemand mee of het ontsnapte groepje werd weer teruggepakt. De aanhouder wint Dieder. In de eindsprint dus Jeffrey 1, Dieder 2 en Patrick Stam knap derde.

Bij de overgebleven 17 Elite & Beloften en Junioren renners (Categorie A) gaat de ongemeen spannende strijd in de Vuurliniecompetitie tussen Raymond Splinter en Fred Pronk die elkaar angstvallig in gaten hielden. Misschien wel iets te veel want in de eindsprint kwamen ze er niet echt aan te pas. Sebastiaan ten Zeldam reed in de laatste ronde weg met een transponderloze renner en haalde als eerste de eindstreep voor het sprintende peloton. De clubgenoot van Raymond Splinter (door de microfonist verkeerd verkeerd gezien) Stefan Wolfenbuttel was de snelste in de eindsprint voor Axel Koopman, Rick Veenhoven en onder goedkeurende blikken van zijn vader Brendan Berendse

We gaan nog 2 weken door met de Vuurliniecompetitie 2021 en wel LET OP!!! 2 keer bij BRC Kennemerland in Beverwijk. Dus volgende week 8 september de 11e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2021 bij BRC in Beverwijk. Hou de Sociale Media en website in de gaten de komende dagen voor de mogelijkheid tot inschrijving.

Uitslag vuurliniewedstrijd #10 Tussenstand Vuurliniecompetitie 2021

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter