1e Vuurlinie Wedstrijd 15 juli 2020: het verslag

Een mooie zomeravond en een volgeboekte inschrijving van 60 deelnemers was gisteravond op het parkoers van DTS – Sportpark Kalverhoek op voorhand een affiche voor een mooie Sportzomeravond. De club comités van BRC Kennmerland en DTS hebben hun hele organisatietalent moeten aanspreken om een Coronaproof wedstrijd te kunnen organiseren. Als vereniging en sportorganisatie dien je je nu eenmaal in onze ogen terecht te houden aan de richtlijnen en noodverordeningen van de Gemeentes en andere(overheid)organisaties. DTS en BRC hadden daarom gisteravond maar liefst 2 protocollen opgesteld. Een voor de renners en een voor de toeschouwers. Bijna iedereen van de aanwezigen wist wat hij of zij moest doen op en rond ons clubgebouw en het moet gezegd bijna iedereen hield zich dan ook aan deze spelregels. Hulde!
Ruud (DTS) had een eenrichtingsverkeer Corona Street gemaakt door ons clubgebouw en kleedkamers en dat werkte prima. Leo, BRC Ruud en Jan bevolkten het Jury Platform en toen onze trouwe EHBO-ster Gré er ook was konden we na nog wat huishoudelijke mededelingen van start gaan.
Vanaf het begin werd er in de koers keer op keer gedemarreerd, groepjes reden weg werden weer teruggepakt, kortom en met een gemiddelde van 48 km per uur lieten de renners en rensters zien er heel erg veel zin in te hebben na die lange periode van inactiviteit.
De uitslagen zijn te vinden op de volgende link: https://results.sporthive.com/events/PC1781291/races/5792181
Volgende week 22 juli de 2e wedstrijd van de Vuurlinie 2020, dan bij BRC Kennemerland. Hou de komende dagen de websites en de sociale media in de gaten. Zo gauw als de online inschrijving “open” is laten we dat op die manier weten

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter