Vuurlinie tijdrit – BRC Kennemerland en ZWC DTS

Vuurlinietijdrit – BRC Kennemerland en ZWC DTS en slaan de handen in één en organiseren als training twee individuele tijdritten voor alle leden van BRC Kennemerland en ZWC DTS vanaf de nieuwelingen (m/v).

In deze bijzondere tijden is het zoeken naar mogelijkheden om iets van competitie te hebben onderling. Als eerste mogelijkheid zien wij een individuele tijdrit over 4 ronden over de clubparcoursen.

Op woensdag 24 juni 2020 beginnen wij op het Sportpark Kalverhoek in de Wijdewormer bij ZWC DTS. Er kan worden deelgenomen met de tijdritfiets en de wegfiets. Hiervoor worden aparte klassementen gemaakt, net als heren en vrouwen. Op woensdag 1 juli 2020 wordt de tijdrit gehouden bij BRC Kennemerland.

Wij zullen geen inschrijfkosten rekenen gezien het officieel om een training gaat en wij blij zijn dat wij iedereen weer op de club kunnen verwelkomen. De tijden worden geregistreerd via MYLAPS dus een transponder is verplicht om een tijd te hebben. De eerste renner zal starten 19:45 en om de minuut wordt er gestart. Er zullen dus meerdere renners tegelijk in de baan rijden.

Vanwege de Corona-crisis zijn wij verplicht een lijst te maken van aanwezige. Tot 23 juni 2020 23:- 59 kan er ingeschreven worden via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9FdIzod5WN_oqKzy8HODtFjQFEITaI27VRdtxXy0qqj7Xug/viewform?vc=0&c=0&w=1

Uiteraard gelden de Corona-regels en wordt iedereen geacht afstand te houden. Mede daarom zullen wij geen rugnummers uitreiken (transponder wordt de identificatie) en vragen wij of jullie op de parkeerplaats willen warmrijden en niet op de pleinen.

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn over dit initiatief en kijken uit naar woensdag.

Comments:

  • Wielercomité Beverwijk

    Mooi initiatief van BRC Kennemerland & DTS om de renners weer koersgelegenheid te geven.

    Beantwoorden 22 juni 2020 at 13:24

Laat een bericht achter