Vuurlinie: Reemeijer, Roubal en Venema winnen bij BRC

4e Wedstrijd Vuurlinie 2021, 21 juli 2021

Gisteren stonden onder wederom prima zomerse omstandigheden weer 33 renners aan de start voor de vierde wedstrijd van de door BRC en DTS georganiseerde Vuurlinie competitie 2021. Deze keer bij BRC in Beverwijk.

Vanaf de start werd er direct een hoog tempo opgelegd, mede door de vele demarrages van verschillende renners uit het peloton om los te komen. Dat eiste zijn tol op het altijd selectieve parkoers van BRC bij een aantal renners en rensters die het peloton moesten laten gaan om vervolgens een aantal rondes verder weer te kunnen aansluiten bij het peloton. Ook dat is de Vuurlinie competitie.  Een wedstrijd in een wedstrijd en voor iedere renner is er wel een uitdaging.

Na 50 minuten en 3 ronden was Lance Venema duidelijk de sterkste in de eindsprint bij Categorie C (Nieuwelingen + Dames) voor Donny Hoogschagen, Joke van der Ploeg en Silje van Riemsdijk van BRC. Na 60 minuten kregen vervolgens de Sportklasse renners het bord voor drie ronden. Dieder Roubal was de hele wedstrijd al zeer actief en was dan ook de verdiende nummer 1. De winnaar van vorige week Jeffrey van der Velden moest dit keer zijn meerdere erkennen in Dieder.

Ondanks diverse uitlooppogingen in Categorie A (Elite en Beloften) leek het toch uit te gaan draaien op een eindspurt voor de overgeblevenen. Niels Reemeijer wist een vroeg ingezette eindsprint om te zetten in winst voor Thimo Kroeze en Jermo leFevre.

Een bijzonder geslaagde wieleravond. Bij voldoende animo staat VOORLOPIG!! voor volgende week 28 juli de 5e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2021 bij DTS op het programma. Hou de Sociale Media en website in de gaten de komende dagen voor de mogelijkheid tot inschrijving.

Hierbij de voledige uitslag van rit 4

Hierbij de tussenstand Vuurlinie Competitie 2021

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter