Vuurlinie finale zowel bij BRC als in de bioscoop

Op de dag dat er een bioscoopfilm over de Vuurlinie in première ging, was het meteen ook het slot van de Vuurliniecompetitie 2023 in Beverwijk. Zoals het in een Vuurlinie betaamd werd er nog volop gestreden (om de prijzen!) zo aan het einde van het seizoen.
In de competitiestanden was het alleen in categorie B nog erg spannend wie zich als Vuurliniekampioen 2023 zou kunnen kronen. Rick Bode was i.v.m. vakantie afwezig en Merih Hailemariam greep dan ook zijn kans. Merih maakte voor zichzelf aan alle onzekerheid een eind, door maar meteen de laatste wedstrijd van gisteravond winnend af te sluiten en wist zo precies de nodige punten te pakken om boven Rick Bode te eindigen in de competitie eindstand.  Bij de Categorie C (50+) was als vaste gast Hans Schelvis de meer dan terechte Vuurlinie Kampioen. Ook in Categorie A (Elite & Belofte) was de sterke, bijna wekelijks aanwezig, Koen Klinkhamer de meer dan terechte Vuurlinie Kampioen 2023.
Deze 10e jaar Vuurliniecompetitie was in de ogen van de organisatie weer uiterst succesvol. 19 wedstrijden, dit hadden er 20 moeten zijn maar 1 keer is door de storm begin juli de wedstrijd toen afgelast. Met in totaal 122 verschillende deelnemers verdeelt over 19 wedstrijden is de organisatie van BRC en DTS meer dan tevreden. Volgend jaar komt er zeker weer een Vuurliniecompetitie 2024.
De vrijwilligers Ria, Gré, Tamara, Ruud, Leo, Hans, Rob, René, EHBO BRC jullie waren een meer dan geoliede organisatiemachine. Alles liep op rolletjes. DTS en BRC is jullie veel dank verschuldigd. Tot volgend jaar.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter