Vuurlinie competitie: wedstrijdverslag 9 september 2020

Een wederom groot veld van 45 renners aan de start op het parkoers van BRC Kennemerland in Beverwijk voor de 5e wedstrijd van de Vuurlinie Competitie 2020. Helaas waren er toch weer een aantal afwezigen die zich wel hadden ingeschreven en zonder zich af te berichten wegbleven. Voor de organisatie is dit heel vervelend en levert vlak voor de start extra vrijwilligerswerk op. Nog los van de irritatie die dit oproept.

Onder werkelijk perfecte weersomstandigheden werd het peloton klokslag 19.00 uur in gang geschoten. Door het ontbreken van wind bleef het peloton lang bij elkaar. Er waren wel groepjes die het probeerden en leken soms ook te slagen in hun actie. Maar toch liet het peloton dit niet toe

Na een dik een uur klonk zo de bel voor de laatste ronde voor de Categorie B sportklasse en masters. In de sprint was Jeffrey van Velden ruimschoots 1e voor Sjors van Eerden en Luca Schrijen. In verband met de intredende duisternis werd besloten om direct Categorie A ook het drie rondenbord te geven. Ook hier een sprint. Thimo Kroeze drukte net 2 honderdste van een seconde eerder zijn wiel over de streep dan de 2e plaats Job van der Wal, 3e werd Bram Imming.

Volgende week de 6e en laatste wedstrijd bij ZWC DTS Sportpark Kalverhoek – Zaandam. Informatie over de online inschrijving volgt z.s.m. Het zou kunnen dat we start vervroegen maar daar wordt ruim van te voren op de Sociale media e.d. bericht van gedaan.

Uitslag Vuurlinie wedstrijd #5

Tussenstand Vuurlinie competitie groep A Tussenstand Vuurlinie competitie Groep B Tussenstand vuurlinie competitie groep C

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter