Vuurlinie competitie: wedstrijdverslag 2 september 2020

Het maximale aantal van 60 renners/rensters aan de start op het parkoers van ZWC DTS op Sportpark Kalverhoek. Aan degene die te laat waren met inschrijven en dat waren er gelet op de reacties nog veel, kunnen we slechts zeggen schrijf je volgende week en de week daarop op tijd in. Bij het bereiken van het maximale aantal van 60 deelnemers sluiten we de inschrijving. En bijschrijven is niet mogelijk!

Het Corona protocol werd door de meeste renners en toeschouwers goed nageleefd. Sommige moesten ondanks de pijlen etc. nog even naar de juiste routing worden gewezen maar over het algemeen verliep dit prima. Onder werkelijk prima weersomstandigheden klonk om 19.00 uur het startschot voor de zestig man/vrouw. Wind ontbrak in zijn geheel dus is het bij ZWC DTS moeilijk wegrijden. Sommige probeerde het alleen wat gedoemd was te mislukken en soms probeerde een groepje of grotere groep het maar ook die uitval pogingen werden teniet gedaan. De gemiddelde snelheid bleef onverminderd hoog waardoor een eindsprint bij alle drie de categorie├źn onvermijdelijk was.

Bij de Categorie C (dames en nieuwelingen) was Yvette de Koning in de eindsprint de snelste gevolgd door Isabel Tambach en 1e jaars nieuweling Thomas Krijgsman op plaats 3. Bij Categorie B liet Michael van Son, Rick Krijt en Mike Kes achter zich in de sprint Tot slot wist Mick Kemper in Categorie A in de laatste ronde toch nog een gaatje te slaan wat net genoeg was om als winnaar te worden uitgeroepen. Job van der Wal en Oscar van Wijk kwamen op plaats 2 en 3 net te kort.

Volgende week de 5e wedstrijd om 19.00 uur bij BRC Kennemerland in Beverwijk. Informatie over de online inschrijving volgt z.s.m.

Uitslag Vuurlinie wedstrijd #4

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter