Verslag 10e rit Ton Scholten recreantencompetitie

Vanaf de eerste ronde was het deze dag raak bij de 10e rit van Ton Scholten’s tegels & sanitair wedstrijd op de maandagavond. Jeroen Visser op de terugweg van zijn werk uit Amsterdam deze wedstrijd even mee pikkend vloog er meteen in, met als gevolg meteen een peloton op het lint. De overige kleppers waren hierdoor wel meteen wakker en het tempo bleef de gehele avond hoog, met als gevolg dat in ronde 9 er al 6 man de achterdeur op moesten zoeken. Het gedecimeerde peloton bleef nog wel een tijdje in die samenstelling rond rijden, maar nadat er eerst 5 man waren vertrokken, werd 4 rondjes later de uiteindelijk 9 man sterke kopgroep gevormd, met alle bekende namen.

Daarna ging alle aandacht van de renners, het publiek en de jury uit naar de plotseling volstromende parkeerplaats naast het parcours, wat was het geval 2 politiewagens met gillende sirene arriveerden, 2 ziekenauto’s eveneens met gillende sirene, twee brandweerwagens en tenslotte maakte een helicopter een landing, wat was het geval er lag een auto in de sloot naast de wielerbaan.

De wedstrijd kon wel doorgaan maar wel met de nodige afleiding onderweg van de renners. De kopgroep bleef bij elkaar en de gedubbelde renners mochten iets eerder afsprinten , na de finish bleek dat bij de meeste renners het nekkie er wel behoorlijk af was door het hoge tempo en de harde wind .

Jeffrey van der Velden en Thomas Jonker waren deze avond de snelsten.

50 + klassement 1e Erwin de Vries 86 2e Aad Duin 63 3e Theo van Lieshout 60 4e Jeroen Visser 56 5e Gerrie Zonneveld 53.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter