Vanaf woensdag 15 juli weer een nieuwe Vuurlinie-Competitie (update)

Vuurlinie competitie gaat weer van start!
–Vooraf inschrijven verplicht–
DTS en BRC Kennemerland hebben na twee succesvolle tijdritten de handen ineen geslagen om de clubwedstrijden van de Vuurlinie competitie weer op te starten als vanouds. De zomer editie van deze competitie bestaat uit twee wedstrijden. Op woensdag 15 juli is de eerste rit bij DTS op het Sportpark Kalverhoek. Op woensdag 22 juli wordt de finale gereden bij BRC Kennemerland in het Aagtenpark. Beide keren klinkt de startbel om 19:30.
Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht om je vooraf in te schrijven. De link naar het inschrijfformulier is terug te vinden onderaan dit bericht. De inschrijving sluit om 23:59 op 14 juli 2020. Omdat wij blij zijn als clubs dat wij weer van start kunnen, zullen wij geen inschrijfgeld vragen. Dit houdt echter ook in dat er geen geldprijzen zijn. Ook geldt er een maximaal aantal deelnemers. Maximaal mogen er 60 renners/rensters in totaal meedoen aan de Vuurlinie-wedstrijden.
Wij zullen tevens geen rugnummers uitreiken maar op basis van de MYLAPS-transponders de uitslag opmaken. Controleer van te voren of het abonnement van jouw transponder geldig is en of de batterij niet op is. Zonder transponder kunnen deze rijder niet in de uitslag opnemen. Indien deze serie succesvol verloopt is het plan om de najaarscompetitie van de Vuurlinie te beginnen op woensdag 19 augustus. Meer informatie over deze reeks volgt tegen die tijd.
Nu eerst de twee zomerritten. Vergeet je niet in te schrijven en respecteer buiten de koers de social distance. Laten wij er een succes van maken met z’n allen!
Mvrgr.,
De Vuurlinie Wedstrijdcommissie DTS/BRC.

Comments:

 • Donny

  Voor welke cat is het . Ik zit in cat 7
  Groet

  Beantwoorden 13 juli 2020 at 07:05
  • Tamara van Riemsdijk

   Beste Donny,
   De Vuurlinie competitie is voor renners vanaf de categorie nieuwelingen.
   Groet,
   Redactie BRC Kennemerland

   Beantwoorden 13 juli 2020 at 07:39

Laat een bericht achter