Van der Velden wint 2e rit Makelaar Nieuwe Stijl

Met een bevestiging en een vriendelijke groet van de KNWU werd vandaag  de status van de maandagavond competitie definitief door de wielerbond aangepast naar “ Makelaar Nieuwe Stijl Recreanten Competitie 2021 “.

De Tour de France begon in 1903 ook klein dus wie weet ligt er ook voor deze competitie nog iets in het verschiet, er kwamen tenslotte in 1903 ook maar 21 man aan de finish. Bij de start begon het net als bij de Tour het afgelopen weekeinde met regen, maar gelukkig was de nattigheid vandaag van korte duur.

Het was vandaag bijna een kopie van de wedstrijd van vorige week. Iedereen stond te steigeren bij het vertrek en na het startsein van Mart Kos ging de horde los. Met meteen al een splitsing in het peloton, zodat na een korte tijd over het hele parcours het peloton, enkelingen en kleine groepjes reden. Verschillende renners probeerden wel uit het peloton te ontsnappen maar verder dan 50 a 60 meter kwamen zij niet weg.

Tristan Tijsen een nieuwe naam was regelmatig van voren te zien, maar ook Sjors van Eerden, Jeffrey van der Velden, Mike Tesselaar en Koen Klinkhamer probeerden het maar de kans van slagen werd met zo veel sterke mannen op het vinkentouw steeds in de kiem gesmoord. Ondertussen werd het peloton wel steeds kleiner want de deur bleef achteraan open staan, zodat uiteindelijk een beperkt groepje om de prijzen in de beugel gingen.

Alleen de jury had wel een probleem met het plaatsen van de renners in goede uitslag, verschillende renners hadden wel een transponder maar geen adequate batterij. Uiteindelijk kwam de volgende uitslag uit de hoge hoed:

1. Jeffrey van der Velden 2. Koen Klinkhamer 3. Jorn Teer 4. Mike Tesselaar 5. Wouter Lips 6. Sjors van Eerden 7. Maikel de Boer 8. Hans Schelvis 9. Frank Röling 10. Jos Niesten.

Voor de volledige uitslag klik hier

Opm.: een slechte of niet werkende transponder hebben; Frank Röling, Jorn Teer, Ruud Bakker, Bram van Kester, Gerrie Zonneveld en Mike Tesselaar. Gaarne laten herstellen want na de 4e rit gaat de jury niet meer corrigeren in de uitslag.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter