Makelaar Nieuwe Stijl-competitie: Van der Velden slaat de concurrentie KO

Waarschijnlijk is er door vele renners te vaak naar de site buienradar gekeken de afgelopen maandag, want hoewel er in de middag een beste bui viel was het ’s avonds prima weer voor alweer de 5e rit van de maandagavondcompetitie.

De thuisblijvers hadden zoals zo vaak dus ongelijk en stonden er helaas om 19.00 uur slecht 13 renners achter de witte lijn te wachten op het vertreksein van Mart Kos, jammer maar helaas. De eerste rondjes bleef het pelotonnetje bij elkaar totdat in eerste instantie Wouter Lips en een paar rondes later Jeffrey van der Velden probeerden weg te rijden, maar hoewel het licht voor een aantal renners door de snelheid achter in het peloton almachtig rap uit ging, bleef de rest van het peloton dezelfde snelheid rijden. Niemand had in het peloton een reden om de benen stil te houden zodat de vluchters niet heel ver kwamen, en de groep na ongeveer een kwartier weer samen liep.

Wat wel opviel was het redelijk impressionant rijden in het peloton van een nieuw gezicht Mark Duin, was er voor de eerste keer bij en kon zich zo te zien makkelijk handhaven, bij  M@rk  (Andringa) ging het allemaal wat stroever hij had nog duidelijk de vakantie niet verteerd. Een andere opvallende en aanvallende renner is het hele seizoen al Wouter Lips bijna iedere week in de top van de uitslag terug te vinden.

Bij de mededeling nog 10 rondjes probeerden de man uit Heerhugowaard Mike Tesselaar en Donny Hoogschagen het peloton te verrassen maar heel ver kwamen ook zij niet zodat alles weer samen liep en een massasprint niet was te voorkomen.

Uitslag.

1e Jeffrey van der Velden 2e Wouter Lips 3e Donny Hoogschagen 4e Lars Thode 5e Guido Jong.

Voor de volledige uitslag klik hier

Voor het MNS-klassement klik hier

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter