Makelaar Nieuwe Stijl-competitie: Van der Velden bezig met ongekende reeks

Er waren vanavond een flink aantal kleppers terug van vakantie, en dat was te merken, de een met wat extra kilometers in de benen en de ander met een gevoel van het was wel erg gezellig maar toch.

Vanuit de start ging het meteen volle bak wat betekende dat vanaf ronde nr.1 er al renners met het hol open reden en moesten lossen, na ongeveer een kwartier was de eerste poging van de leider in het algemene klassement  die een tijdje voor het peloton bleef rijden en een paar rondjes later met de hulp van Tom Van Den Kommer een kans van slagen leek te hebben, maar het peloton liet het zo vroeg in de koers niet begaan en haalde de mannen terug. Jeffrey hield het voor gezien en nam voorlopig een plek aan de staart  van het peloton in.

Het bleef echter wel onrustig met verschillende pogingen maar ver weg kwamen de dapperen niet, totdat er een serieuze groep op stap ging van zes man na ongeveer 50 minuten koers, in het peloton waren er een paar die de slag hadden gemist en nog wel een poging deden om de schade te herstellen maar het kwaad was geschied, en de koplopers reden per ronde een stukje verder weg. Bij de bel voor de laatste ronde probeerde Mike Tesselaar het nog wel een keer maar met zulke sterke kleppers in de achtervolging was die poging bij voorbaat gedoemd tot mislukken.

De uitlag. 1. Jeffrey van der Velden 2. Frank Röling 3. Ruud Bakker 4. Tom Van Den Kommer 5. Mike Tesselaar.

Note van de jury: helaas ging het bij de sprint van het peloton een beetje mis, de reeds gefinishte koplopers bleven iets te lang en te langzaam op het parcours rijden waardoor het peloton in de problemen kwam, let daar een volgende keer op mannen.

 

Fotoserie gemaakt door Mark Andringa

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter