Trainingsweek Calpe afgelast en verplaatst naar eind september

Voor sommigen al oud nieuws, voor anderen weer een zoveelste opstapeling van nieuw nieuws; de BRC trainingsweek naar Calpe is in goed overleg met de verschillende disciplines afgelast.

Voor organisator Aad Duin was het een bittere pil; “ongelooflijk, we zijn hier al zo lang mee bezig en de goesting kwam er net goed in. En dan nu dit!”. Donderdag schoot de twijfel er ook bij Duin in na het ernstige nieuws uit Den Haag. Duin vervolgd; “Ik ben meteen in contact gegaan met het bestuur, de deelnemers, de organisatie in Calpe en zelfs de renners die al in Calpe trainden. Van alle kanten kwam er nieuws. Mijn vingerkoten gloeien nog na van al het tikwerk”.

Na de vele nieuwsfeiten uit Nederland deed Spanje er vrijdag een flinke scheut bovenop. “Ja toen eenmaal het nieuws uit Spanje binnenkwam begon het in mijn bovenkamer wel te rammelen. Ook de organisator in Calpe werd groepsritten verboden en ja daar sta je dan. Een week winkelen dat doe ik liever met mijn vrouw”.

Uiteindelijk is vrijdagavond besloten de week af te blazen. Was er eerst nog teleurstelling te lezen bij de deelnemers, later sloeg dat toch over in opluchting en waardering voor de betrokkenheid van Aad. Ook vanuit het bestuur veel complimenten voor de nog immer hard rijdende organisator uit Castricum. Door zoveel adequate informatie op te halen hebben we uiteindelijk de goede beslissing genomen.

Is uitstel ook afstel hier? Duin afsluitend; “zowel met Transavia als met de organisatie in Calpe hebben we goede afspraken kunnen maken zodat we deze trainingsweek kunnen verplaatsen naar eind september/begin oktober. Ik weet het wegseizoen loopt dan af maar voor hen die op het strand rijden wordt dit jaar dan dé kans op eeuwige roem. Zo is de week waar we zo naar uitkeken gelukig niet van tafel..”.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter