Ton Scholten en Loek Maass in het zonnetje gezet tijdens de Algemene Ledenvergadering

Ton Scholten en Loek Maass zijn benoemd tot respectievelijk Erelid en Lid van Verdienste. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandagavond 13 september in ons clubhuis aan de Aagtendijk.

Ton heeft zich in de afgelopen decennia op vele fronten ingezet voor de wielersport in het algemeen en onze club BRC Kennemerland in het bijzonder. Daar heeft hij in het verre verleden de benoeming tot Lid van Verdienste van BRC Kennemerland voor ontvangen.

BRC Kennemerland mag zich gelukkig nog steeds verheugen op zijn niet aflatende belangstelling en actieve bijdragen. De bijzondere trouw van Ton en zijn familie aan onze vereniging uit zich ook in een al 40-jarige durend sponsorschap. Dit alles is voor BRC Kennemerland van zeer grote betekenis! Deze unieke en trouwe band hebben wij beloond de benoeming tot ERELID van BRC Kennemerland.

Loek Maass spant zich al jaar en dag in om op diverse fronten voor BRC. Zijn rol als coördinator van de EHBO en als actieve EHBO’r valt daarbij het meeste op. Als coördinator zorgt Loek goed voor zijn team en is hij altijd bezig met versterking in een tijd waar het verkrijgen van nieuwe vrijwilligers niet altijd gemakkelijk is. Ook op veel andere fronten heeft Loek zich ingezet en laat hij zich nog steeds inzetten. Ook deze trouwe band en inzet hebben wij beloond met een benoeming tot Lid van Verdienste van BRC Kennemerland.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter