Succes BRC tijdens Egmond-Pier-Egmond

Egmond-Pier-Egmond was succesvol voor leden van BRC Kennemerland. Sebastiaan ten Zeldam is al de hele winter goed op het strand en de Haarlemmer kon tot halverwege makkelijk mee in de kopgroep van de strandraceklassieker. Tussen profs als Sebastian Langeveld, Laurens ten Dam en Lars Boom hield hij zich goed staande.

Op de terugweg naar Egmond was het door de vele hindernissen een stuk moeilijker om voorin te blijven. Uiteindelijk eindigde Ten Zeldam als 22e, vlak voor prof Peter Koning.

Rene Melk, Paul van Kampen en Ewout de Groot eindigden met Team Deining op de eerste plaats van de businessrace. Melk werd individueel vijfde in de businessrace, een plek achter kopman en oud-prof Rick Flens van DTS. CoNet met onder andere Sander Lormans en John Koot eindigde als tweede.

Zondag was er ook succes op de weg. Bij DTS won BRC-er Job van der Wal. Hij was samen met prof Julius van den Berg van EF Education ontsnapt uit het peloton. Van den Berg was sneller bij de meet, maar de Purmerender had geen transponder.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter