Silje Riemsdijk rijdt Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en doet verslag

Silje van Riemsdijk brengt verslag uit van haar deelname aan de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.

Net zoals vorig jaar heb ik ook dit jaar weer meegedaan aan de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.
Vrijdag was de proloog, een tijdrit van 1200 meter op een deel van het parcours van de Spartaan, ik haalde hierbij de 3e tijd van de meisjes.
Zaterdag reden we met een criterium waarbij we met tussensprints punten konden halen voor de blauwe trui. We reden uiteindelijk in de eindsprint met het hele peloton de finishstraat in en ik kwam als 6e meisje over de finish.
In de middag was er een lange tijdrit van 4,4 km. Ik haalde hierbij de 4e tijd van de meisjes. Vandaag reden we een omloop door Rijswijk, we reden 2 x een ronde van 6,3 km met uiteindelijk de finish op het parcours van de Spartaan. Er stond er veel wind en mijn benen wilden niet. Er werd hard gekoerst uiteindelijk kon ik na de doorkomst van de eerste ronde de kopgroep niet meer bijhouden en moest ik lossen. Ik kwam als 6e meisje over de finish.
Ik ben overall in het eindklassement categorie 4 voor meisjes 5e geworden.
Ik heb een leuk en leerzaam weekend gehad.
Volgende week zondag doe ik mee aan de Jeugdronde van Schinnen, hierbij rijden we een criterium en een tijdrit.


Groetjes van Silje

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter