Pronk en van der Wal houden huis bij DTS

Wanneer in Australie onder vaak snikhete omstandigheden de Tour Down Under verreden wordt, dan weet je dat het bij DTS weer tijd is voor de DTS Wintercompetitie. Afgelopen zondag werd de derde wedstrijd in een serie van vier gereden en opmerkelijk daar was het rijden van Fred Pronk en Job van der Wal. Het eerste deel van de wedstrijd bleef het peloton afgezien van wat schermutselingen bij elkaar. Totdat Fred Pronk en Job van der Wal de gashendel opendraaiden en voor het peloton het wist waren de vogels gevlogen om ze pas terug te zien na de finish. Een een-tweetje voor BRC Kennemerland. Fred Pronk, nog behendig een openwaaiend hek ontwijkend, was in de eindprint duidelijk de sterkste. Dat de BRC Kennemerland wintertrainingen onder leiding van diezelfde Fred vruchten aan het afwerpen is moge een feit zijn. Dit smaakt naar meer. We blijven hen volgen.

Comments:

 • Jack van Hooff

  Ik begrijp niet zo goed wat de bedoeling is. Komt dit nieuws nu altijd op mijn email ? Of komt dit nieuws ook altijd op onze eigen BRC site ?

  Beantwoorden 4 februari 2019 at 12:05
  • Sebastiaan ten Zeldam

   Beste Jack, we zetten het nieuws gewoon op de BRC website, maar daarnaast gaan we ook elke maand een nieuwsbrief versturen. Daarin lees je het laatste nieuws, ontwikkelingen, komende evenementen en opvallende uitslagen. Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen dan hebben we wel je huidige e-mailadres nodig. Wil je die doorgeven via redactie@brckennemerland.nl ?

   Beantwoorden 4 februari 2019 at 14:34
 • Jack van Hooff

  Beste Sebastiaan, bedankt voor je antworod. Ik lees de nieu wsbrief dan gewoon vua de site van de BRC Kennenerland en hoef hem niet o p mijn mail te ontvangen.. Groet Jack

  Beantwoorden 14 februari 2019 at 06:25

Laat een bericht achter