Op weg naar de zon….

Zo’n 12 renners vanmorgen bij de ingang van BRC voor de wintertraining. Alweer de tweede keer. Het gemis van onze vaste wegkapitein voor de wintertrainingen wordt op perfecte wijze ingevuld door ‘onder-kapitein’ Jeroen Visser. Fred is nog wel even zoet met zijn herstel, dat wel goed is ingezet, zo begrepen wij uit betrouwbare bron (broer Walter).

De orders waren duidelijk. De 30 aanhouden, extra opletten vanwege de mist en af en achterom kijken of iedereen nog bij de groep zit. En over de rit: geen grote dingen te melden. En dat is juist de bedoeling van deze ochtenden. Gewoon heerlijk relaxed koersen door het fraaie Noord-Holland. Vormbehoud is het devies. En bijpraten over de afgelopen maanden en wat de renners de komende periode gaan doen: strand, MTB, gravel. En de zaterdagmorgen dus.

Zoals altijd bij Avenhorn een korte stop en de splitsing voor ‘lang’/’kort’. Met in de allerlaatste kilometers de beloofde zon in het gezicht een mooie finale. En klaar voor het zaterdagmiddagprogramma. Oh ja, en die 30km/h? Op de kop af!

Rest mij nog te zeggen: sluit volgende week lekker aan! 9 uur vertrek bij de ingang van BRC.

Sportieve groet,

Een deelnemer

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter