‘Onze’ criteriums komen er weer aan!

Met de vakanties in aantocht is het weer tijd ons in te schrijven voor de nodige criteriums die in samenwerking met BRC Kennemerland worden georganiseerd.

Te beginnen op woensdag 1 augustus met de Ronde van Santpoort. Normaal alleen voor Sportklasse maar dit jaar uitgebreid met een dames-punten-koers! Een spectaculair evenement in de straten van Santpoort.

Een week later is het de beurt aan de Ronde van Beverwijk: ook een mooie (woensdag)avondkoers voor Sportklasse en Elites.

Op zondag 19 augustus komen we uit in Heerhugowaard. Altijd een fraai opgezet evenement met voor elk wat wils. Voor het volledige programma verwijzen wij graag naar de pagina van de Ronde: http://www.tourdewaard.nl/

Tot slot onze afsluiter van deze reeks: de Ronde van Heemskerk op zondag 2 september. Met ook dit jaar ruim baan voor de jeugd met de Decatlhon Dikke Banden race.

Bijzondere aandacht vragen wij voor een landelijke wedstrijd van Hand Bikers op 5 augustus op ons eigen parkoers aan de Aagtendijk. Zo’n 40 Hand Bikers gaan de strijd aan in diverse categorieën. Het is de eerste keer dat dat op Kennemerland wordt georganiseerd. Kom allen kijken en maak kennis met deze mooie sport!

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter