Noodkreet KNWU District Noord-Holland

Al een paar jaar lang is KNWU District Noord-Holland tevergeefs op zoek naar versterking van het bestuur en sinds een paar maanden ook naar iemand die consul Ger Slot gaat opvolgen.
De uitbraak van Covid-19 heeft die zoektocht nog lastiger gemaakt. We spreken elkaar veel minder nu er geen wedstrijden worden verreden.
Zoals we in de eerdere oproep al meldden is een consul onmisbaar in een district.

Hij/zij is o.a. verantwoordelijk voor het keuren van wedstrijd parcoursen, het goedkeuren van wedstrijden, het zorgen voor een evenwichtige wedstrijdkalender en het opstellen van de jury.

Zonder consul worden er in Noord-Holland GEEN wedstrijden meer verreden.

Kortom, de nood is hoog. Niet alleen voor ons als bestuur maar ook voor jullie, renners, verenigingsbestuurders, juryleden, organisatoren van wedstrijden en al die anderen die in Noord-Holland bij het wielrennen zijn betrokken.

Dus aarzel niet als je zelf interesse hebt. En deel deze oproep in ieder geval met iedereen die net als jij begaan is met het wielrennen in Noord-Holland. Tussen 2,8 miljoen inwoners in Noord-Holland moeten toch wel een aantal geschikte kandidaten rondlopen, help ons die te vinden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen van Arno Vos, secretaris KNWU District Noord-Holland.

Functiebeschrijving KNWU Consul Vacatures KNWU District NH

 

 

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter