MNS rit 3. Van der Velden snoept Röling de punten af

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind in de derde rit van de Makelaar Nieuwe Stijl competitie 2021. En stonden er weer renners  en rensters van diverse pluimage aan de start, al mis ik nog steeds diverse gezichten van klasbakken die vorig jaar regelmatig de wedstrijden mede maakten.

Strakke koppies dus wachtend op het startsein van Mart Kos en na de start meteen een behoorlijk  strak tempo dat in het begin door de meesten kon worden gevolgd. Echter na 20 minuten wedstrijd kwam het spel eindelijk op de wagen en ontstond er onder impuls van Frank Röling een kopgroep van 6 man, Frank dus, Tibor Zwaan, Wouter Lips, Jos Niesten, Jeffrey van der Velden en Stefan Brantjes. Na een paar rondjes bleek dat dit meteen ook de beslissende ontsnapping vandaag was want het peloton had door het verder oplopen van de achterstand het nakijken en die rest van dat peloton werd uiteindelijk gedubbeld en voor die mannen moesten uiteindelijk na een uur met nog 5 rondjes op het bord de prijzen gaan verdelen.

Ondertussen bleef Frank Röling proberen alleen weg te komen uit de kopgroep maar verder dan een paar pogingen kwam hij niet want zijn mede koplopers lieten hem niet begaan en werd de uitslag vandaag in de sprint met 6 man beslist.

Uitslag. 1. Jeffrey van der Velden 2. Frank Röling 3. Wouter Lips 4. Jos Niesten 5. Stefan Brantjes

Voor de volledige uitslag klik hier

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter