MNS Recreantencompetitie rit#8: Mike Brantjes verschalkt van Eerden en de Lange in eindsprint

Het spreekwoord “na regen komt zonneschijn “ was afgelopen maandagavond wel heel letterlijk van toepassing want na het onweer in de middag werd het  ’s avonds een echte zomeravondwedstrijd onder perfecte omstandigheden. De meeste renners die zondag de ronde van Beverwijk hadden gereden stonden nu ook weer aan de start met misschien wat zware benen maar zij waren er wel, en reden zonder uitzondering goed mee in het peloton.

Na de start ( en na de bekende 5 ronden inrijden) bleef het lange tijd rustig maar na 20 minuten werd het peloton plotseling op een lint getrokken en vielen er kleine gaatjes, echter toen bleek ook dat de mannen die de ronde hadden gereden toch niet helemaal waren hersteld want verder dan gaatjes kwam het niet. Dat gebeurde pas na drie kwartier want toen kwam er een versnelling waardoor er 5 man moesten lossen die aan het einde van de rit op een ronde werden gezet. Daarna bleef het rustig tot aan de laatste rondjes, waarin o.a. Aad Duin en Cees Schrijen nog een poging waagde maar tot in de laatste ronde bleef de rest van het peloton bijeen.

Een eindsprint bracht uiteindelijk de beslissing met een paar bekende namen op de eerste plaatsen. Opvallend daarin is toch ook weer het rijden van Bert Bakker die de jonkies nog steeds zijn achterwiel laat zien op het moment dat de finishlijn in beeld is. Knap en respect.

Uitslag: 1e Mike Brantjes 2e Sjors van Eerden 3e Bas de Lange 4e Bert Bakker 5e Lars Thode

Voor de gehele uitslag klik hier

Voor het klassement klik hier

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter