MNS Recreantencompetitie rit#8: Een minuut stilte voor Mart Kos

Na de verregende rit van vorige week stond het peloton te trappelen om te vertrekken, maar niet nadat er een minuut stilte werd gehouden voor Maarten Kos. De man die jaren een vaste waarde was bij het organiseren van de maandagavond wedstrijden, maar niet alleen op de maandagavond was hij er, ook bij andere evenementen van de BRC werd er regelmatig een beroep op hem gedaan en slechts zelden deed men dit tevergeefs. Hij kon wanneer eenmaal de microfoon in zijn hand lag zowel de renners als het publiek bespelen. Wij zullen hem missen.

Na de start werd het peloton spoedig op een lint getrokken, maar hoewel het tempo er behoorlijk in zat bleef de eerste 30 minuten het peloton bij elkaar. Bert Bakker bleef die eerste periode achteraan hangen en kon pas na een half uur de eerste afvallers zien langskomen die het peloton via de achterdeur verlieten, maar het waren er deze avond niet zo erg veel.

Maar ook aan de voorkant waren er wel renners de regelmatig een poging gingen wagen, helaas deze avond kon niemand het peloton ontvluchten, ook niet toen de tempobeul Bert zich persoonlijk op kop zette. Helaas wel een paar lekke banden vanavond, die van Theo van Lieshout kwam wel op een heel verkeerd moment, bij het luiden van de bel moest hij stoppen nadat hij bijna een bocht had gemist en weg waren de eventuele extra punten.

Dus werd het een massa sprint met weer een paar bekende gezichten bij de eersten: 1. Stefan Brantjes 2. Wouter Lips 3. Sjors van Eerden 4. Erwin Krom 5. Mike Brantjes het jongere broertje.

Voor de gehele uitslag klik hier

Voor het klassement klik hier

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter