MNS Recreantencompetitie rit#22: Sjors van Eerden meer dan terechte winnaar MSN editie 2022

Hoewel het weer nog steeds zomers is gaan de dagen toch al behoorlijk korten, en dat was maandagavond goed te merken want na 20.00 uur was het niet meer mogelijk om nog 10 rondjes te rijden en moest de wedstrijd worden ingekort naar 3 rondjes. De wedstrijd zou nog voor een aantal verschuivingen kunnen zorgen maar het aantal verschuivingen was marginaal want door de afwezigheid van een paar renners die een vaste keus zijn wegens vakantie, een tegenvallende opkomst en pech waren er weinig veranderingen.

In het eindklassement van de 50+, “dronken zij een glas, deden een plas en lieten de zaak zoals hij was” zoals het spreekwoord zegt, er gebeurde dus helemaal niets. Wel was “good old” Bert Bakker de sterkste maar pakte Erwin de Vries zoals gebruikelijk ook weer de nodige puntjes. Tevens was deze wedstrijd het afscheid van Bert als actief beoefenaar van de wedstrijdsport, op de fiets zal je Bert in de polder nog wel regelmatig tegen kunnen komen want fietsen blijft hij wel doen.

Dan de wedstrijd, nadat deze was vrij gegeven door Rob stond er meteen geen deur maar een schuifpui open aan de achterkant van het peloton, het was meteen van dik hout zaagt men planken, de mannen hadden er zin in. Onder aanvoering van Jeffrey van der Velden en nieuwkomer Dennis Oolbekkink bleef het tempo hoog, de winnaar kwam dan ook uit de groep overlevenden. Ook Patrick Stengs was na zijn lichamelijke malheur dit jaar weer volop in de weer bij verschillende uitlooppogingen, maar moet voor zijn eerste overwinning deze winter nog even stevig doortrainen.

De uitslag 1e Ronald Welp 2e Jeffrey van der Velden 3e  Wouter Lips 4e Bert Bakker 5e Dennis Oolbekkink

Einduitsl. 50+ 1e Erwin de Vries 135 2e Bert Bakker 118 3e Theo van Lieshout 107 4e Michael van Son 102  5e Aad Duin 92 6e Jacco Nak 74 7e Jorge van Vliet 67 8e Erwin Krom 61 9e Martin Huisman 62   10e Mark Andringa

Tot volgend jaar

Voor de uitslag klik hier

Voor het eindklassement klik hier

Comments:

 • Bert Bakker

  Hallo mannen hierbij wil ik jullie bedanken voor de gezellige maandagavonden,
  De laatste jaren reed ik met plezier deze wedstrijden, ik werd er altijd beter van.
  Dus Rob, Henk, Jos N, Jos ( of is het Sjors) en dan vergeet ik ( of weet de naam nog niet🙂) nog wel enkele namen die er ook altijd warenen en natuurlijk de EHBO’ers hartelijk bedank en hoop jullie toch nog regelmatig te zien, al is het dat ik even komen kijken volgend jaar.
  Dan mijn mede strijders🙂🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴 mannen hartelijk bedankt dat ik met jullie heb mogen strijden, jullie brachten mij op een hoog niveau, we komen elkaar vast nog wel eens tegen maar dan is het tijdens trainingen.
  Heb fijne reacties gehad van jullie en dat deed mij heel goed🥲
  Hartelijke groet Bert 🚴🏍

  Beantwoorden 14 september 2022 at 19:58

Laat een bericht achter