MNS Recreantencompetitie rit#1: Timmermans zet de toon

Nadat een eerste rit op maandag 4 april welke wegens hevige regenval moest worden afgelast en de zeven  dapperen die er wel waren onverrichterzake naar huis werden gestuurd, was het vandaag maandag 11 april onder heldere maar nog koude omstandigheden wel raak. Bij de inschrijftafel van Rob was het een feest der herkenning, en de inschrijving liep voor deze eerste keer heel redelijk.

Overigens waren alle bekenden er weer, de leden van de organisatie  Chris, Jos, Henk, Jos en Rob. Helaas moeten zij het vanaf vandaag doen zonder Mart die wegens ziekte moet afzeggen en dus gaan wij het vanaf nu helaas proberen zonder onze vaste speaker, jaren lang een vast gezicht en bekend gezicht in het jury hok. De bekende vaste toeschouwers waren er ook, Henk vandaag zonder vaste maat  Paul maar ik weet zeker dat die er volgende week weer bij is, Fred was blij dat de club weer gaat draaien, Willem, Ton, Kees Jan zij kwamen allemaal om even gezellig bij te praten, en de bekenden die zij lang niet hadden gezien een hand te schudden.

De jury had deze eerste keer veel werk aan de nieuwe transponders en de transponders die nog niet waren geactiveerd bij My Laps of niet voldoende opgeladen ( dure energie prijzen ? ). Gelukkig kwam er uiteindelijk toch een uitslag op papier, en bovendien gaat ook bij heel grote wedstrijden weleens iets niet helemaal goed.

Stipt 19:00  was het vertrek van een nerveuse groep voor 5 kwartier koers, met meteen al een eerste uitlooppoging van een renner met het in wielerkringen bekende nummer 51 Lars Thode. Helaas duurde deze poging maar een paar rondjes, daarna het was afgelopen met de uitlooppogingen. Het peloton bleef de hele avond bij elkaar ondanks het straffe tempo, met alleen een paar renners die de groep via de bekende achterdeur moesten verlaten. Het leek wel de Scheldeprijs die meestal ieder jaar met een massasprint eindigt, er was vanavond niet veel animo om het een keer te proberen of waren de benen daartoe nog niet in staat.

Deze avond kwam in Beverwijk de nu volgende uitslag in de boeken: 1. Onno Timmermans 2. René Nap 3. Stefan Brandjes 4. Sjors van Eerden 5. Alexander Diekema

Het vervolg van deze uitslag geeft een paar verrassingen. De volledige uitslag volgt snel.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter