Makelaar Nieuwe Stijl competitie rit 8

De laatste rit tijdens de Tour op de Champs Élisées is meestal een formaliteit, het klassement staat in de steigers een showrondje dus,  maar in de laatste rit volgende week op het Jacques Davidson parcours zijn er in de top van het klassement nog wel een aantal verschuivingen mogelijk, natuurlijk de eerste plek is ijs en weder dienende bijna vergeven, maar voor de daaropvolgende plekken zal nog behoorlijk gestreden moeten worden, linkeballen is dan ook uit den boze volgende week als het gaat om de verdere ereplaatsen. Bovendien zijn er volgende week ook nog eens dubbele punten te verdienen, en een ongelukje met een valpartij of een lekke band kan behoorlijk roet in het eten gooien.

Vanavond stond de man die voorheen vaak van de partij was op de maandagavond en als hij er was dan ook daadwerkelijk aanwezig was, weer eens achter de lijn bij de start, de zijlijn weliswaar deze keer want Jan Koper kwam kijken naar zijn dochter Rosan die vanavond wel achter de startlijn had plaatsgenomen. Ik kreeg deze week ook nog een mailtje van startnummer 21 super veteraan en smaakmaker Bert Bakker die helaas de laatste wedstrijden van deze competitie aan zich voorbij moet laten gaan vanwege een blessure, hij bedankte iedereen voor de prettige sfeer rond de maandagavondwedstrijden en was zeker van plan volgend jaar weer van start te gaan. Met 50 vertrekkers, een record voor de maandagavond en een grote toeloop van het trouwe publiek werd het weer een gezellige avond met vanuit de start een hoog tempo een langgerekt peloton en een openstaande schuifpui aan de achterkant van het peloton. De eerste uitlooppoging kwam door die hoge snelheid dan ook pas na een half uur, Sjors van Eerden en Jorge van Vliet probeerden het een keer maar na twee rondjes kwam onder impuls van Richard Westerhof het peloton weer aanschuiven. Daarna werd het niet meer rustig in het peloton, vele maar over het algemeen korte pogingen werden even zo vaak teniet gedaan door een deze avond gretig peloton. Pim Hackmann en Mike Kes reden een aantal rondjes voor het peloton uit maar onder impuls van Koen Klinkhamer en Luca Schrijen werd ook deze poging ongedaan gemaakt. Negen rondjes voor het einde een poging van Jeffrey van der Velden maar het peloton gaf geen krimp en hij werd weer ingerekend, en hij probeerde het drie rondjes voor de meet nog een keer maar weer tevergeefs. Bij de bel van Jos Niesten een ultieme poging van Mike Kes, maar de uitslag werd uiteindelijk.

  1. Jeffrey van der Velden
  2. Maikel de Boer
  3. Jorge van Vliet
  4. Pim Hackmann
  5. Wouter Lips
Mylaps uitslag Makelaar Nieuwe Stijl rit 8

Dat het klassement nog redelijk overhoop kan worden gegooid met volgende week die dubbele punten bleek vandaag wel weer in de laatste ronde, de nummer twee in het klassement kreeg in de laatste ronde een lekke band en verspeelde daardoor waarschijnlijk veel dure punten.

Tussenstand Makelaar Nieuwe Stijl competitie

Maandag 7 september om 19:00 rit 9, en tevens de laatste wedstrijd, van deze Makelaar Nieuwe Stijl Recreanten Competitie. Vooraf inschrijven bij ruitertjes@hotmail.com is nog steeds verplicht. En let op; meedoen vanaf Nieuwelingen t/m Sportklasse.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter