Maandag 4 oktober 20:00 – BRC ledenavond

Het einde van het wielerseizoen is een uitstekend moment om terug te kijken, te evalueren maar natuurlijk ook om vooruit te kijken en plannen te maken voor een volgend seizoen. Op maandag 4 oktober doen wij dit gezamenlijk tijdens een gezellige maar inhoudelijk jaarafsluiting.

maandag 4 oktober
locatie: Vuurlinie Events – Noorderweg 13A
inloop: 19.30 uur
aanvang: 20.00 uur

Het was opnieuw een apart en kort wielerjaar met minder wedstrijden. Dit zorgde wel voor aanpassing en creativiteit. Tijdens het hoogtepunt van Corona deze winter was er de BRC-Zwiftcompetitie die leden online met elkaar liet strijden met zelfs een digitaal ‘clubkampioenschap’ als klinkend slot. In het voorjaar werd er gezamenlijk getraind door senioren onder het gezag van de jeugdtrainers, en zowel de Makelaar Nieuwe Stijl- als de Vuurliniecompetitie hebben de hele zomer doorgevlamd.

Ook zijn de jeugdtrainingen met alle enthousiasme doorgegaan en heeft de jeugd wedstrijden kunnen rijden. We zijn intensiever gaan samenwerken met regioteam Noord Holland om een goed wedstrijdprogramma aan te bieden voor belofte en elite renners. En als kers op de taart is er eind september een heus clubkampioenschap.

Kortom, ook in de afgelopen twee seizoenen heeft de vereniging niet stilgestaan. Maar hoe zien de leden zelf de laatste ontwikkelingen?

Op maandag 4 oktober kunnen leden van BRC Kennemerland met elkaar in gesprek over hoe zij het lidmaatschap bij de vereniging ervaren. Het doel van de avond is vooral om gezamenlijk een goed beeld te vormen van de vereniging. Waar zijn we goed in? Wat waarderen leden? Waar is ruimte voor verbetering?

Enquête voor alle leden
Als voorbereiding op dit gesprek vragen we alle leden om een korte vragenlijst in te vullen. De antwoorden dienen als basis voor het gesprek over de toekomst van de club. De antwoorden worden geanonimiseerd verwerkt en geanalyseerd. Je kan dus vrijuit typen.

Inschrijven voor de ledenavond
We zien jullie graag op 4 oktober. Inschrijven voor de avond gaat ook via de vragenlijst. Je aanwezigheid geef je bij de laatste vraag aan.

Hierbij de LINK naar de vragenlijst

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter