Maandag 4 april: Makelaar Nieuwe Stijl Recreantencompetitie van start

Beste beginnende wielrenners,

Elke maandagavond is er de Makelaar Nieuwe Stijl Recreantencompetitie. Een leuke koers voor coureurs voor renners met een startlicentie. De wedstrijd is op instapniveau, zodat ook renners met minder wedstrijdervaring of een hogere leeftijd lekker kunnen koersen. Alle wedstrijden zijn te vinden op onze kalender. Hierbij nogeens alle data.

Wanneer?

Maandagavond – Start om 19 uur

vanaf Maandag 4 april tot medio september.

Voor wie?

  • De wedstrijd is voor renners met een startlicentie.
  • BRC’ers met een sportklasselicentie kunnen meedoen, maar met als doel om door te stromen naar de woensdagavond. Renners van andere verenigingen met een sportklasselicentie kunnen niet meedoe en verwijzen we door naar onze wedstrijden op de woensdagavond.
  • 50+ ers kunnen met alle licenties meedoen
  • Nieuwelingen van BRC kunnen meedoen, maar met als doel om ervaring op te doen in het wielerpeloton.

Geneutraliseerde start

Omdat het een wedstrijd is op instapniveau willen we renners laten wennen aan het rijden in een peloton. De eerste 15 minuten van de wedstrijd worden daarom geneutraliseerd gereden. De groep blijft bij elkaar en het tempo blijft voor iedereen volgbaar.

Inschrijven

Inschrijven kan op voor de wedstrijd op het parcours. Het inschrijfgeld bedraagt €3,- Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Als je voor het eerst komt meedoen heb je nodig bij het inschrijven:

  • Je KNWU-startlicentie
  • het Chip of Transpondernummer (2 letters, 1 streep, 5 cijfers)

Uitslagen

Uitslag op basis van de MYLAPS-transponder. Zonder transponder of niet goed werkende transponder kunnen we je niet in de uitslag opnemen. Controleer van tevoren of het abonnement van jouw transponder nog geldig is. De uitslagen zijn na iedere wedstrijd terug te vinden op deze site.

Klassement en Prijzen

Tijdens de hele competitie zijn er elke week punten te verdienen voor het klassement. Het klassement wordt wekelijks bijgewerkt en is te vinden op deze pagina.

Ook is er elke week prijzengeld te verdienen in de verschillende categorieën. Overmaken van het prijzengeld gaat via de bank of in eerste instantie nog contant in de bekende bruine enveloppen.

Aan het einde van de competitie zal de eindstand worden opgemaakt. Ook hieraan is een zeer interessante prijzenpot gekoppeld.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter