Laatste 2 wedstrijden Vuurliniecompetitie 2022 in teken van stichting Amy Pieters

Zoals iedere Wielrenliefhebber wel weet is wielrenster Amy Pieters eind 2021 in Spanje zeer ongelukkig ten val gekomen tijdens een trainingsrit op de fiets en heeft hierbij zwaar hersenletsel opgelopen en is in coma geraakt. Inmiddels bijna 9 maanden verder is Amy een paar maanden terug bij bewustzijn gekomen. Er wordt hard gewerkt aan haar revalidatie. Maar het is nog niet te voorspellen hoelang haar herstel zal duren.

Behandelingen die Amy kan ondergaan, in zowel binnen als buitenland, worden niet allemaal vergoed. Veel aanpassingen en hulpmiddelen kosten veel geld. Daarom is er voor Amy een fonds opgericht zodat zij mede door donaties hopelijk gebruik kan maken van alle kansen die er voor haar mogelijk zijn.

Reden dat de besturen van ZWC DTS en BRC Kennemerland hebben besloten dat vanuit onze wielrenverenigingen ook daadwerkelijk wat gedaan moet worden. Amy is bijvoorbeeld een aantal jaren geleden zelf ook deelneemster geweest bij een van de Vuurlinie en/of Wintercompetitiewedstrijden. Vandaar dat de besturen van ZWC DTS en BRC Kennemerland besloten hebben dat de volledige opbrengst van de inschrijving van de Vuurliniewedstrijd van 7 september (DTS) en 14 september (BRC) aan de Stichting Amy Pieters zal worden overgemaakt. De verenigingen DTS en BRC zullen bovenop de opbrengst van de inschrijving nog een bedrag beschikbaar stellen.

Hoe meer inschrijvingen 7/9 en 14/9 hoe meer opbrengst natuurlijk. Het staat de inschrijver bovendien vrij om een hoger bedrag te betalen dan het vaste bedrag van €. 4,00 bij de inschrijving. Ook dat hogere bedrag zullen wij als verenigingen overmaken aan de Stichting Amy Pieters.

Een oproep aan iedere renner of renster die dit initiatief een warm hart toedraagt, schrijf je in voor 7/9 bij ZWC DTS en 14/9 bij BRC Kennemerland

Ook degene die niet mee willen of kunnen fietsen kunnen uiteraard doneren. Mag op de avonden zelf bij de inschrijving maar kan natuurlijk ook direct via de Stichting Amy Pieters.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter