Jeugdomnium de Triple 2019

Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli 2019 vindt voor de 2e keer het unieke evenement Jeugdomnium de Triple plaats. Kom dat meemaken en blokkeer deze dagen in je agenda! Dit 3 daagse jeugdomnium voor jeugdrenners van categorie 1 t/m 7 en nieuwelingen is uniek in Noord-Holland en omstreken.

Op vrijdag beginnen we vanaf 18.30u bij BRC Kennemerland in Beverwijk met de punten-klimkoers, op zaterdag vanaf 10.00u een individueel tijdritkampioenschap bij HSV de Kampioen op Wheelerplanet in Spaarndam en op zondag vanaf 10.00u een criterium (met voor de oudere jeugdrenners tussensprints) bij ASC Olympia in Sloten/Amsterdam.

Nieuw dit jaar is dat je je kunt voor aanmelden, door het formulier hieronder in te vullen kun je je in 1x aanmelden voor alle 3 de onderdelen. Je hoeft je dan maar één keer in te schrijven en te betalen. Je krijgt dan een eigen uniek vast Triple rugnummer wat je na afloop mag houden. Hoe gaaf is dat?!

Schrijf je nu direct in via dit formulier:

Inschrijven Jeugdomnium de Triple

Losse dagdeelnames zijn mogelijk, in dat geval kun je je op de dag zelf inschrijven aan de inschrijftafel, je betaalt dan €2,00 per onderdeel.

Bij deelname aan alle 3 de onderdelen kom je in het TRIPLE-klassement.

Deze wedstrijden zijn onderdeel van de Jeugd interclubcompetitie 2019, dus iedere jeugdrenner (categorie 1 t/m 7 én Nieuwelingen) met een basislidmaatschap is welkom.

Blijf op de hoogte van uitslagen en alle informatie en volg ons op Facebook:

Facebook Jeugdomnium de Triple

Meer informatie over Jeugdomnium de Triple vindt u in de technische gids:

Technische gids de Triple 2019

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter