Jeugd interclubwedstrijd ASC Olympia

Afgelopen zondag organiseerde ASC Olympia een interclubwedstrijd voor jeugdrenners en rensters uit het district Noord-Holland.
In groep B (jeugdcategorie 3 en 4) reed Jaro Koper mee. Jaro zijn doel was in de top 10 te finishen, wat een mooi doel is aangezien Jaro een categorie 3 renner is en hij het dus oa ook tegen sterkere categorie 4 renners en rensters moest opnemen. Er stond een groep van in totaal 29 renners aan de start. In de 1e ronde werd er al met een snelheid van rond de 35km/u gereden. Na een valpartij zakte de snelheid iets af en werd het uiteindelijk een eindsprint waarbij Jaro als 9e over de meet kwam. Doel behaald dus!

In groep D (categorie 7 en 1e jaars Nieuwelingen m/v) reed Silje van Riemsdijk mee, in totaal stonden er in deze groep 39 renners aan de start. Het peloton bleef het grootste deel van de wedstrijd bij elkaar, al na een aantal rondes probeerde er een groepje renners te ontsnappen, maar dit groepje werd rap teruggehaald door het peloton. 3 rondes voor het einde probeerde Silje samen met een andere renner die het voortouw nam ook aan het peloton te ontsnappen, ook zij werden teruggehaald. Ook deze wedstrijd eindigde in een eindsprint, waar Silje als 10e over de finish kwam.

In groep E (2e jaars Nieuwelingen en 1e jaars Junioren) reed Bob Scholten mee, in totaal stonden er in deze groep 35 renners aan de start. Dit was Bob zijn 1e wegwedstrijd en hij kon het peloton prima bijhouden. Ook deze wedstrijd eindigde in een eindsprint waarbij Bob als 14e finishte.

Voor de volledige uitslagen zie:

Mylaps uitslag ASC Olympia

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter