Inschrijving Wielerronde Beverwijk geopend

Wij prijzen ons gelukkig dat na 2 jaar corona de 41e Wielerronde van Beverwijk nu wel gehouden zal kunnen worden tijdens de Stadsfeesten van Beverwijk. De wedstrijden zijn op zondag 26 juni 2022 en het startschot wordt gegeven vanaf 13.30 uur.

Van start zullen gaan de categorieën Masters 30+, 40+ en 50+ over 50km en daarna de Amateurs, Belofte, Elite en Professionals-B(M) over 90km koers. De start/finish vindt plaats op de Breestraat, verkleedgelegenheid is bij clubhuis BRC Kennemerland, Sint Aagtendijk 9,1947KE Beverwijk.

De wedstrijden kunnen plaatsvinden met steun en medewerking van onze trouwe sponsors, de horeca, de gemeente Beverwijk, BRC Kennemerland en het Wielercomité van Beverwijk.Het Wielercomité wordt gevormd door de oud-renners Jack van Hooff en Cees van Borre die in de aankomende weken de sponsors zullen benaderen om de continuïteit van het wielerevenement te kunnen blijven garanderen tijdens het Stadsfeest in Beverwijk.

Wij hopen dat onze wielerwedstrijden een prachtig slot zullen gaan worden van de Stadsfeesten in Beverwijk in de week van 23 t/m 26 juni 2022. Op de andere dagen zullen de Harddraverij, het ringsteken met paarden, de kermis en de middenstand hun steentje bijdragen 2022 op de Breestraat en Zeestraat in hartje Beverwijk. Wij hopen dat het publiek zo een mooi, gezellig en sportief feest tegemoet zal kunnen zien.

Inschrijven kan vanaf nu via Mijn KNWU. Kijk voor meer info over de wielerronde op www.wielerrondebeverwijk.nl

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter