Inschrijving Vuurliniecompetitie wedstrijd #5

Woensdag 9 september 2020 19.00 uur 5e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2020 bij BRC Kennemerland, Sint Aagtendijk in Beverwijk

• I.v.m. de Corona maatregelen is het nog steeds verplicht om je vooraf in te schrijven. De link naar het inschrijfformulier is terug te vinden onderaan dit bericht. De inschrijving voor deze wedstrijd sluit om 23:59 op 8 september 2020 of als het Maximale inschrijving van 60(!!) deelnemers is bereikt.

• Inschrijfkosten €. 4,00 bij het tekenen van de presentielijst, GEPAST BETALEN AUB!! U kunt komende woensdag niet(!!) pinnen.

• RUGNUMMERS!! Voor degene die afgelopen woensdagen (26/8 en 2/9) een rugnummer hebben uitgereikt gekregen. Dit rugnummer is ook de komende 2 wedstrijden uw rugnummer dus NEEM DIT NUMMER MEE!! Nieuwe deelnemers krijgen uiteraard een nieuw nummer.

• Uitslag op basis van de MYLAPS-transponder. Controleer van te voren of het abonnement van uw transponder geldig is en of de batterij niet op is. Zonder transponder of goed werkende transponder kunnen we je niet in de uitslag opnemen.

• Dagprijzen: Na afloop in envelop op te halen bij de inschrijftafel.
• Vergeet je niet in te schrijven en respecteer buiten de koers de Corona maatregelen van de overheid en de vereniging.

Link voor inschrijving voor de 5e rit bij BRC Kennemerland 9 september 2020. Start 19:00 uur.

 

Inschrijfformulier Vuurliniecompetitie wedstrijd #5

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter