Geen koers, wel koersvoorbereiding op de maandagavond

Ondanks de oplopende temperaturen en de langer durende avonden worden er nog steeds geen wedstrijden gereden in 2021 aan de Sint Aagtendijk. We moeten als vereniging nog even geduld hebben voordat we strijdbijl weer kunnen opgraven. Een aangepaste training is op dit moment wel mogelijk en op maandag 12 april was de eerste training voor de van 2021 dan ook een feit.

De trainingstechnieken van de jeugdtrainers zijn ook toepasbaar bij de leden waarvoor het woord ‘jeugdig’ niet meer van toepassing is. In groepjes van vier konden in totaal 12 renners verschillende trainingsblokken afwerken. Er werd gesprint, tempo gereden achter de brommer en gewerkt aan de techniek op de fiets. Een complete training die voor elke renner van de club van toegevoegde waarde is.

Dank voor de trainers die deze trainingen de aankomende weken willen verzorgen. Hopelijk is de volgende training een paar graden warmer. Aad heeft tot dinsdagmiddag de tijd nodig gehad om te ontdooien na een uur op de brommer.

Ook meetrainen op de maandagavond?

Dit kan door een bericht te sturen aan Wouter Breedt Bruijn (06-34165606). Helaas is er beperkt plek per training. We werken met een roterende deelnemerslijst.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter