Extra aandacht voor de Ronde van JCI (Junior Kamer IJmond) op 26 mei 2019

Extra; op zondag 26 mei 2019 bieden JCI de Waag en JCI IJmond u de mogelijkheid om, net als bij de Alpe d’Huzes die een week later plaatsvindt, te fietsen voor het goede doel. Bijzonder dit jaar, is de keuze uit twee opstartpunten. Namelijk: de Vuurlinie in Beverwijk en Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. Een mooie manier om voor alle fietsers in Noord-Holland deelname mogelijk te maken.

Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 80 of 120 kilometer, uit- gestippeld over verharde fietspaden door het prachtige Noord-Hollandse landschap. Zo doet u onder andere Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Heiloo en Alkmaar aan. De route bevat een aantal leuke pauzelocaties, waar u zo nodig even kunt rusten en een maaltijd kunt nuttigen. De opstartlocaties zijn voorzien van goede parkeerplaatsen en de mogelijkheid om u te kleden en op te frissen. Alle veiligheidsmaatregelen zijn voorzien en de route is hel- der en duidelijk bewegwijzerd waardoor u gegarandeerd een mooie dag tegemoet zult gaan.

Deelnemers fietsen niet alleen voor hun plezier, maar steunen met hun deelname ook een regionaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Stichting Fonds Hartewensen (zij zetten zich in om wensen van de cliënten van de Hartekamp Groep te vervullen) en naar een bewo- ners-initiatief voor de realisatie van een beweegtuin voor alle leeftijden in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Via www.rondevanjci.nl kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven waardoor er op de dag zelf direct gefietst kan worden door middel van het Scan&Go-systeem. Inschrijven tijdens de dag zelf is uiter- aard ook mogelijk.

Houdt onze website www.rondevanjci.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor al het laatste nieuws over onze Ronde.

INSCHRIJVEN

Online inschrijven kan individueel en/of voor meerdere personen tegelijk.  https://rondevanjci.nl/inschrijven/

LET OP: online inschrijven kan tot en met 25 mei 23.59u. Op de dag zelf, zondag 26 mei, kan men zich ook nog inschrijven bij de startlocatie

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter