EHBO’ers gezocht

EHBO’er zijn bij BRC Kennemerland is leuk! Je maakt deel uit van een enthousiast en professioneel EHBO-team. En je kunt genieten van fraaie wielrenwedstrijden. Bovendien is het rondom de wedstrijd altijd gezellig met toeschouwers en andere vrijwilligers. BRC Kennemerland organiseert ongeveer 60 evenementen per jaar op het eigen terrein aan de Aagtendijk. Wij rijden op een verkeersvrij en afgesloten parkoers.

Stelregel bij iedere trainingsrit/wedstrijd op het parkoers van BRC Kennemerland is dat er gekwalificeerde EHBO aanwezig is. Wij willen dat bij ongevallen  deskundige hulp wordt geboden. Per wedstrijdavond of ander evenement stellen wij bij voorkeur twee personen op. Tot nu toe konden wij het allemaal redelijk bemensen. Afgelopen periode is de EHBO-ploeg in omvang afgenomen. De druk op de resterende ploeg wordt daarmee erg groot. Het gevaar dreigt dat er geen EHBO aanwezig is, waardoor wedstrijden niet door kunnen gaan. Dat zou erg jammer zijn. We zoeken dus  uitbreiding van het EHBO-team.

Ben je in het bezit van een diploma en wil je af en toe eens meedraaien op een wedstrijdavond of wil je meer informatie over wat EHBO bij BRC Kennemerland betekent? Neem dan contact op met onderstaande persoon.

Het kan ook zijn dat je geïnteresseerd bent maar niet in het bezit bent van een diploma. BRC Kennemerland biedt een EHBO-cursus aan voor belangstellenden. (Nog te plannen.)

EHBO-kennis komt natuurlijk altijd van pas! Het zal je maar gebeuren dat je hulp nodig is en dat je niet weet wat je moet doen.

Meld je aan als EHBO’er of geef je op voor de cursus. Als je geïnteresseerd bent in de cursus geef je dan snel op  bij Loek Maass. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Loek Maass

Coördinator EHBO

lmaass@kpnmail.nl

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter