De spanning stijgt…… het seizoen gaat toch echt beginnen

Met de (club)koersen in zicht worden de gesprekken op de zaterdagochtend ook anders. Meer renners rijden het kleine rondje om een dag later fris aan de start te staan ergens op een regiokampioenschap in Noord Holland of om invulling te geven aan andere fietsplannen. De nieuwe aanwas reed nog gewoon de grote lus onder aanvoering van de voorzitter en veelrijdster Tamara. “Aanvoering” was voor de vz vooral van achteruit roepen hoe er gereden moest worden: de nieuwe leden hadden er duidelijk zin in!

Het zag er allemaal veel belovend uit. Fred gaf een winstwaarschuwing af niet elke zaterdag meer als kaptein te kunnen optreden. Vanwege…. Juist ja, de wedstrijden. Dat zal voor steeds meer renners gelden. We zullen zien.

Volgens mij zit de ronde inmiddels goed tussen de oren bij veel renners en de instructies van Fred ook dus moet het bij voldoende animo zonder Fred ook wel lukken. Het wordt een beetje eentonig voor de thuisblijvers maar het weer was wederom om door een fietsringetje te halen: weinig wind uit en dan nog uit een gunstige richting ook.

Op naar het echte voorjaar en de korte broek!

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter