Danny Kors helpt BRC’s de winter door!

Beste leden van BRC Kennemerland,

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet dat we de hele winter stil moeten gaan zitten. Vandaar dat ik, na een jaar van afwezigheid, jullie weer de wintertrainingen wil aanbieden. Dit gaat een stuk uitgebreider en specifieker worden dan voorgaande jaren. Ik bied nu ook de mogelijkheid om naast spinning ook krachttraining te gaan doen. De krachttraining zal vooral gericht zijn op core stability (romp stabiliteit) waarbij we met balans en krachtoefeningen de houding op de fiets zullen verbeteren waardoor je efficiënter gaat fietsen en de spierkracht toe laten nemen. De trainingen van zowel de spinning als het krachtgedeelte zullen in verschillende blokken gaan van 4 weken waarin we iedere 4 weken een andere manier van training gaan aanpakken om er uiteindelijk aan het begin van het seizoen weer helemaal klaar voor te zijn. Over de verdere inhoud van de trainingen en indeling van de blokken lezen jullie meer in de bijlage.

De trainingen zullen op vrijdagavond plaats gaan vinden van 19:00 – 21:00 (19:00 – 20:00 krachttraining & 20:00 – 21:00 spinning) en starten op vrijdag 12 oktober 2018. De laatste training zal op 8 maart 2019 zijn. Dit zijn 22 weken/trainingen.
De locatie is fitnessclub Healthy Fit aan de starweg 2 te Heemskerk. (waar we de afgelopen jaren ook waren)

Als je interesse hebt om dit jaar gericht de winter door te komen, stuur dan je naam, telefoonnummer, email en jouw keuze uit de onderstaande mogelijkheden (als je voeding erbij wilt dus 2 keuzes) naar danny_korsstability@hotmail.com. Ook voor vragen kan je daar naar toe mailen of bellen/whatsappen naar 06-42568026

Mogelijkheden Kosten
  • Spinning 10-rittenkaart
€65,-
  • Spinning 20- rittenkaart
€100,-
  • Spinning + core/kracht 10-rittenkaart
€125,-
  • Spinning + core/kracht 20-rittenkaart
€200,-
  • Voeding (optioneel)
Normaal €99,-
Leden BRC  €50,- (1 volledig consult bij jouw thuis)

 

Met vriendelijke groet,

 

Danny Kors

 

Korsstability

 

Wintertraining brc

 

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter