COVID-19 houdt ons nog wel even in de greep……

Ondanks dat we het wel weer zagen aankomen valt het toch zwaar als het werkelijkheid wordt: de nieuwe COVID-19-maatregelen laten geen ruimte om samen te sporten in de buitenlucht. Kwamen net de herfst/wintertrainingen weer een beetje opgang, vanaf nu zijn we weer grotendeels op ons zelf aangewezen. Nu is het weer zaak de motivatie weer geheel bij jezelf vinden in een periode waar je vaak de groep nodig hebt om over de streep getrokken te worden om iets te gaan ondernemen.

Wij gaan gewoon door met de voorbereidingen voor 2021. We zullen toch wel weer een keer terugkeren naar het oude normaal? We gaan het zien. Ondertussen kunnen we natuurlijk volop gebruik maken van de virtuele wereld van Zwift of vergelijkbare producten en diensten. Meer dan ooit gaan we op zoek naar de mogelijkheden om hier ook vanuit BRC invulling aan te geven ook al raliseren we ons dat nog niet ieder lid een SMART-trainer op zolder heeft staan. Zo modern zijn we nog niet..

In onze Whatsapp-groep stond al een mooie oproep van een van onze renners tot een mooi initiatief; meedoen aan de virtuele BeNe-liga competitie (zie ook https://www.eracingtv.nl/beneliga). Dit is een serie van 10 wedstrijden in december waar clubs zich met max. 6 renners zich mogen inschrijven. Een wedstrijd rijdt je dan op donderdagavonden 20:00 met 3 renners. Momenteel achterhalen we hoe dit exact in zijn werk gaat, maar we verwachten wel dat het niveau hoog is. Info volgt.

Hoe we de komende periode verder invulling gaan geven aan zaken als de jaarvergadering en dergelijke weten we nog niet. Ook een mooie uitdaging voor ons. Hou nog even vol en gebruik je logische verstand en verantwoordelijkheid zodat we dit zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Mogelijk zien we elkaar bij een toevallige ontmoeting op de weg of in het bos. Want onbeperkt op de fiets springen mogen we nog steeds. Wij zien jullie vele KOM’s, kilometers en wattages weer tegemoet op Strava of Zwift.

Succes en hopelijk tot snel!

Mvrgr.,

Het bestuur.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter