BRC Kennemerland

Clubkampioenschap BRC Kennemerland 2020

Op zondag 13 september mogen de renners van BRC de arena in om uit te maken wie zich mag laten kronen tot clubkampioen 2020. Wij vermoeden een spannend gebeuren met veel kanshebbers. Het is wat ons betreft zo ongeveer een mooi slot van een bizar wielrenseizoen. Ongeveer, want op 16/9 staat nog de afsluitende Vuurlinierit gepland bij DTS.

Vooral de maand augustus is voor BRC altijd een drukke periode omdat dan al ‘onze’ criteriums gehouden worden. Dit jaar niets van dat al en hopen we op betere tijden. Voor volgend jaar is er is nog geen pijl op te trekken. We hopen er het beste van.

Het bestuur kijkt in ieder geval met een positieve blik vooruit naar 2021. Een jaar waar we verdere invulling willen geven aan samenwerkingsverbanden met andere verenigingen om onze renners en rensters de mogelijkheid te geven op het hoogste (amateur)niveau te kunnen (blijven) rijden. Maar ook een jaar waar we de toenemende populatie aan jeugdrenners verder willen brengen en ervaring laten opdoen met de kneepjes van het wielrenvak. De niet aflatende populariteit van de maandagavondwedsstrijden met soms tegen de 50(!) deelnemers geeft een goede basis om op door te pakken. Met een enthousiaste groep vrijwilligers moet dat lukken. Ook de samenwerking met DTS voor wat betreft de Vuurlinie krijgt vast een mooi vervolg in 2021.

Daarnaast krijgen wij veel vragen over wat BRC buiten de wedstrijden organiseert. De BRC-wintertrainingen zijn inmiddels een vast onderdeel van de agenda maar ook op andere fronten gaan we verkennen wat de behoeften zijn en wat de mogelijkheden zijn. In ieder geval staat binnenkort een gesprek met de beheerder van het park in de agenda om te praten over de mogelijkheden van een crosscircuit binnen de hekken van ons parkoers. Een mooie aanvulling voor met name de wintermaanden. En als laatste; er is een prachtig plan in de maak waar we iets met het woord ‘binding’ gaan doen. We zeggen daar nu nog even niets over. Zodra het zover is horen jullie dat wel.

Maar eerst nog het afsluitende kampioenschap op 13 september (ook de jeugd). Het programma en de te hanteren regels en richtlijnen volgen snel!

Blijf gezond en zet het in je agenda. Tot dan!

Sportieve groet,

Het bestuur.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter